Det finns mycket att spara på att ha ren olja! 80% av alla driftstörningar i ett hydrauliksystem beror på föroreningar. Hydraulikoljan är inte ren även om den är ny. Partiklar som hamnar mellan rörliga delar i systemet orsakar slitageskador och vatten och kondens påverkar oljekvaliteten.

Vi har ett brett sortiment av kompletta filterhus för mobila, industriella och andra applikationer med hydrauliska system. Valet av filterhus och element måste anpassas efter kapacitet, tryck, media (viskositet), temperatur, renhetsklass m.m.

Vi representerar de största filterproducenterna på marknaden och levererar original hydraulikfilter av hög kvalitet, från varumärken som Filtration Group (tidigare Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker och MP Filtri.

Filterhus för hydraulik – Tryckfilter

Sortimentet av tryckfilter sträcker sig från ett standard filterhus för lågt tryck till robusta filterhus för extremt höga tryck som 750-1200 bar. I Filtrations Groups PI-serie levererar vi både standard filterhus och DIN-märkta filterhus. De flesta filterhus kan levereras i simplex och duplex-versioner. Om du har ett behov av att byta filterelement under drift rekommenderar vi duplex-versionen.

Filterhus för hydraulik – Returfilter

Tankmonterat filterhus för tryck upp till 10 bar.

Cirkulationsfilter för hydraulik från RMF – Online och offline

Filterelement for hydraulik

Filterkärror for hydraulik

Indikatorer for hydraulik

 

Logga in för beställning eller ansök om att bli kund