Kära kunder och samarbetspartners,

Snart är 2020 i backspegeln, och vi hoppas verkligen att 2021 blir året då vi kan träffas mer. Men trots denna annorlunda tid har vi haft ett bra år, och ni är en stor del i det! Vi är glada över att få samarbeta med er och ser fram emot vad 2021 har att ge.

Vi har ägnat en stor del av 2020 till att utveckla vår webbapplikation LFS. Det har varit ett stort projekt, men vi hoppas att ni gillar det nya. LFS är till för att förenkla er jobbvardag när det kommer till filter.

Trots rådande pandemi har vi lyckats hålla en hög servicegrad under hela året – vilket betyder att ni har fått era varor den tid ni har begärt. Vi har ägnat mycket arbete åt att bygga upp vårt lager för att säkra våra leveranser. Lagret har jobbat på för att få ut varorna och inköpsavdelningen har gjort en enorm insats med att få varor till Sverige. Några av våra leverantörer har haft utmaningar där smittspridningen och restriktioner har påverkat produktionen. Med läget som varit har vi lyckats hålla servicegraden på 90,3% under hela året – en liten försämring mot föregående år, men vi är ändå stolta över att hålla denna höga nivå. Inför 2021 fokuserar vi ytterligare på lösningar som ska få upp nivån på servicegraden.

Ni kunder är det viktigaste för oss – det ska vara tryggt och enkelt att hitta rätt filter.

Julgåva


Precis som tidigare år har vi valt att skänka pengar till en organisation istället för att ge våra kunder julklappar. I år har vi skänkt 15.000 kronor till Zimlat For Life.

Zimlat for life är ett projekt som bygger på ideellt engagemang, förtroende och vilja att bidra till förändring. Zimlat är en liten by i Kenya och projektet fokuserar på att utbilda barn och ungdomar och ge dem bättre förutsättningar för en bra framtid.

Som alla andra påverkas även de av Covid-19 och tyvärr är det de allra fattigaste delarna i världen som drabbas värst. Därför känns det extra bra att skänka pengarna till en förening som lägger pengarna där de allra mest behövs.

Öppettider – Jul och Nyår

23 december – 07.00-14.00
24 december, Julafton – Stängt
25 december, Juldagen – Stängt

28-29 december – 07.00-16.00
30 december – 07.00-14.00
31 december, Nyårsafton – Stängt
1 januari, Nyårsdagen – Stängt
6 januari, Trettondedag jul – Stängt