Filterteknik Sverige AB hjälper dig att hitta rätt filter av hög kvalitet och tillståndsövervakning. Vi samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande med sina breda produktprogram och stor teknisk kompetens. Vi är ett serviceföretag där filter är en del av vår leverans och vi jobbar utifrån visionen ”Vi förenklar våra kunders vardag genom kunskap, kvalitet och effektiva lösningar”.

Filter är en liten, men mycket viktig del, i våra kunders vardag. Produktion och drift ska löpa på som planerat utan onödigt slitage på maskiner och oplanerade driftstopp. Oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering kan vi hjälpa er att hitta rätt filterlösningar. Vi har över 30 års erfarenhet av filter och filtrering och vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling hos personalen och att behålla den över tid. Vår roll är att vara en partner som genom kunskap, kvalitativa produkter och serviceinriktade tjänster gör er vardag trygg och enkel genom att lösa filtreringsproblem.

Filterteknik Sverige AB har sitt säte i Karlstad med huvudkontor och lager. Därutöver har vi säljare i Insjön, Örebro och Piteå. Vi är totalt 27 anställda. Med över 80 återförsäljare runt om i hela Sverige har du aldrig långt till oss.