Säljare, Region Västra & Finsktalande kundservicemedarbetare

Vi ska bli fler och söker nu nya kollegor till vårt härliga team!

Säljare – Region väst

Vi söker en person som är utåtriktad, har lätt för att skapa kontakter och har ett utpräglat affärssinne. Du är dessutom målmedveten, flexibel, har en stor portion ”eget driv” och är tekniskt intresserad. Servicekänsla och engagemang för kunder och medarbetare är en självklarhet för dig.

Du kommer att arbeta som operativ säljare och driva egna projekt för att jobba in nya företagskunder i ditt distrikt, samt bearbeta och utveckla befintliga kunder. Ditt distrikt är Region Väst, vilket innefattar Göteborg med ca 3 timmars omnejd och cirka 20 hotellnätter per år. Du kommer att arbeta mot ett antal stora avtalskunder vilket innebär att tillgodose deras behov och utveckla dem som kunder, samt hitta nya potentiella kunder.

Läs mer och sök tjänsten här! 

Finsktalande Kundservicemedarbetare

Vi söker en driven och kommunikativ person som i denna roll kan stötta både utesälj och kundservice med att serva våra kunder i Sverige och i Finland. Du är strukturerad, gillar att ge service och att förbättra och förenkla.

Tjänsten består i att hjälpa våra kunder i Sverige och Finland via telefon och mail. Du är central i arbetet med att stötta vår säljavdelning och våra kunder. Du hanterar kundorder, offerter och hjälper kunderna att hitta rätt produkter. Vi ser att du har lätt för att hantera siffror och god datorvana för att förstå program och användande.

Läs mer och sök tjänsten här!