När? 28 november, 09.00-17-00 (Det finns även möjlighet att delta på kvällsaktivitet)
Var? Filterteknik Sverige – Dagvindsgatan 2, 652 21 Karlstad
Investering? 995 kr
Hur? Utbildningen hålls på engelska, av Mark Barnes

Tillsammans med Des-Case erbjuder vi en dagsutbildning inom smörjning och smörjmedel. Under dagen får du lära dig vad som är nyckeln till hållbarhet och hur ni kan spara tid och pengar genom rätt hantering av smörjmedel. Workshopen delas upp i 6 olika områden inom smörjning, där vi går igenom varje område separat, för bästa förståelse.

Målet med workshopen är:
• Att skapa en förståelse för smörjning (precisionssmörjning)
• Att ge en förståelse för varför det är så viktigt med rätt hantering av smörjmedel
• Alla går hem med en idé till handlingsplan med förbättringsområden för er smörjning/smörjmedel

Det finns ett begränsat antal platser, så skynda att boka din plats. Det är först till kvarn som gäller!

Mark Barnes, PhD CMRP
Personen som håller i kursen är Mark Barnes, Senior Vice President på Des-Case. Han jobbar med global försäljning och affärsutveckling. Innan han började på Des-Case var Mark Vice President och Teknisk chef på Noria Corporation, med fullständigt ansvar för all utbildning och konsultverksamhet. Mark har varit aktiv konsult och utbildat inom underhåll och smörjmedelsbranschen i över 17 år, med kunder över hela världen, för att utforma och implementera arbetssätt för smörjförbättringar.

Mark har en doktorsexamen i analytisk kemi och är certifierad inom professionellt underhåll och tillförlitlighet (CMRP) från Society for Maintenance & Reliability Professionals (SMRP).

Om ni vill stanna över natten rekommenderar vi att boka hotellrum på Scandic Winn. Uppge koden Filterteknik så får ni ett specialpris på 890 kr (enkelrum) 990 kr (dubbelrum). Detta pris gäller till 28 oktober och bokningen görs direkt med Scandic Winn.
Telefon: 054-776 4713. E-post: group.karlstad@scandichotels.com.

Sista anmälningsdag: 28 oktober. Anmälan är bindande och avbokningar mindre än 30 dagar före workshopen kommer att debiteras hela kostnaden.

Anmälan - Utbildning i smörjning 28 november 2019

  • Under kvällsaktiviteten kommer vi äta middag i Löfbergs Arena och se på hockeymatchen Färjestad - Skellefteå. Vi möts klockan 18.00 vid Löfbergs arena.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.