Hydraulikfilter

HF6177 - Hydraulikfilter

Hydraulikfilter för dieselmotorer - Filterelement och kompletta filterhus

Vi har filterhus och filterelement i en mängd olika storlekar, med olika media och mikron-effektivitet – för mineral-, syntet- och miljöanpassade hydraulvätskor. Dessa hydraulikfilter skall vara anpassade så att de fångar upp den smuts som tränger in i /genereras i hydrauliksystemet, samt vara anpassade för det flöde och den viskositet som systemet har.

VI representerar de största filterproducenterna på marknaden och levererar originalfilter från kända varumärken som Filtration Group (tidigare MAHLE), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF/Des-Case och Lekang.

Vi levererar även ersättningselement med kvalitet som motsvarar original.


Välj Filterteknik när du har ett behov av olika filter och letar efter en trygg och enkel vardag. Filterteknik är en pålitlig och långsiktig partner som levererar filter till entreprenad, industri och energi. Vi har Sveriges största och bredaste filterlager, med upp till 12 000 olika artiklar.

Är du en ny kund? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort. Vi har även återförsäljare över hela Sverige. Våra befintliga kunder kan använda LFS, vår kundportal, och beställa när det passar dem bäst.