RMF/Des-Case Filter

RMF/Des-Case – lösningar för hydraulik, filtrering och tillståndskontroll för industriella behov

RMF/Des-Case filter i hög kvalité går att köpa hos Filterteknik. Des-Case är en global marknadsledare inom andningsfilter och speciella filtreringsprodukter som avsevärt förbättrar tillförlitligheten hos industriell utrustning. RMF Systems är en erfaren specialist på andningsfilter, filtreringssystem, analys- och utrustning för tillståndskontroll samt rengöring av hydrauloljor och smörjmedel.

RMF är sedan 2018 en del av Des-Case, och de erbjuder tillsammans ett brett utbud av unika, CE-certifierade hydraul- och filtreringslösningar. Med sitt partnerskap erbjuder de en ännu djupare professionell expertis.

Sedan starten för 30 år sedan har RMF blivit en viktig aktör på filtermarknaden, med särskilt fokus på offline- och bypass-filtrering, andningsfilter och produkter för tillståndsövervakning för ett brett spektrum av marknader.

RMF Systems maximerar livslängden på din maskin

RMF Systems avancerade filtrerings- och kontrollsystem är den perfekta lösningen för dina behov av oljerening, behandling och tillståndsövervakning i praktiskt taget alla branscher.

Kontaminerad olja är den främsta orsaken till fel i industriella applikationer. RMF Systems produkter avlägsnar effektivt föroreningar som vatten, luft och partiklar. Ren olja förlänger maskinens livslängd och serviceintervallen för vätskor, minskar maskinens stilleståndstid för underhåll och haverier samt minskar kostnaderna avsevärt. RMF och Des-Case hållbara filtersystem och produkter är utformade för att öka oljans renhet enligt ISO 4406 i hydraul- och smörjoljesystem. Fördelarna med att investera i en eller flera RMF- och Des-Case-produkter återbetalas genom färre skador på maskinkomponenter, färre oljebyten, mindre avfall och ökad drifttid.

RMF bypass-filter med djupfiltrering

Bypass-filter tappar olja från huvudsystemet och fungerar som en sidoström. När oljan har filtrerats återgår den till oljetanken. Mängden olja som filtreras är försumbar, så filtreringen påverkar inte driften av huvudsystemet. Genom att använda filterelement med lägre finhetsgrad kan en högre oljerenhet uppnås.

Varför välja ett RMF bypass-filter?

 • God lönsamhet under rätt förhållanden 
 • Hög smutskapacitet tack vare stabilt oljeflöde
 • Kan eftermonteras i befintliga system
 • Hög renhetsnivå tack vare djupfiltrering
 • Vattenabsorberande filterelement 

RMF offline-filter med djupfiltrering

Med en filterenhet för offlinefiltrering pumpas oljan ut ur huvudsystemet med en extern pump, vilket gör det möjligt att filtrera oljan även när huvudsystemet inte är i drift. Byte av filterelement är enkelt och kan också göras utan att stoppa huvudsystemet.

Varför välja ett RMF offline-filter?

 • God lönsamhet under rätt förhållanden 
 • Filtrerar oberoende av huvudsystemet 
 • Hög smutskapacitet tack vare stabilt oljeflöde 
 • Kan eftermonteras på befintligt system för 24/7-användning 
 • Hög renhetsnivå tack vare djupfiltrering
 • Vattenabsorberande filterelement

Hur kan jag köpa RMF/Des-Case filter från er?

Du kan registrera dig som kund via denna länk, därefter har du tillgång till att köpa våra produkter. Du kan även ringa vår kundtjänst om du har några frågor:
054-690900

Har du ytterligare frågor?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom 48 timmar.