Filter från Safematic A/S

Safematic logo

Därför ska du välja filter från Safematic

Hos Filterteknik kan du nu köpa filterprodukter från Safematic. Safematic har under många år levererat filter och filterpåsar av högsta kvalitet till många olika typer av processer och industrier. De har således kompetens och erfarenhet av filter för olika branscher såsom livsmedels-, läkemedels- samt energi- och metallindustrin. Dessutom är Safematic särskilt skickliga på filter för segmenten offshore, OEM samt hotell och byggnader.

Brett utbud av Safematic filterprodukter och system

Filterteknik erbjuder Safematics kompletta sortiment av filter och filterkomponenter, inklusive filterpåsar, kuvertfilter, panelfilter, HEPA-filter (High-Efficiency Particulate Air), kompaktfilter, aktivt kolfilter, monteringsramar, stödkorgar, filterpatroner eller kompletta filtersystem.

Ett komplett filtreringssystem från Safematic anpassas efter de specifika kraven i den process där systemet ska användas. Filtersystem kan sättas upp med patronfilter, påsfilter, ett mobilt filter eller något helt annat. Kontakta oss för att inleda en dialog om dina specifika behov av filtersystem.

Filterpåsar av högsta kvalitet

Safematic erbjuder ett brett sortiment av filterpåsar som är utformade för att uppfylla olika filtreringsbehov. Filterpåsar är viktiga för att avlägsna partiklar och föroreningar, och Safematics filterpåsar är kända för sin höga kvalitet och effektivitet.

Safematics filterpåsar tillverkas för att uppfylla kraven i de applikationer där de används. De är även tillgängliga i olika storlekar och filtreringsnivåer.

Med en filterpåse från Safematic kan du vara säker på att de uppfyller alla regler och standarder, samt är utformade för att uppfylla strikta industriella behov och krav. Till exempel uppfyller tillverkningen av deras filterpåsar för livsmedelsproduktion förordning (EG) nr 1935/2004 samt förordning (EG) nr 2023/2206. På så sätt vet du att Safematics filterpåsar för livsmedel, effektivt säkerställer att inga kemiska ämnen överförs från filtermediet till det livsmedel som bearbetas.

Ventilationsfilter av högsta kvalitet

När det gäller ventilationsfilter samarbetar Safematic med den tyska tillverkaren Volz Filters för att tillhandahålla luftfiltreringslösningar i hög kvalitet. Volz Filters är kända för sin avancerade teknik och filter för ventilationssystem.

Produktsortimentet av ventilationsfilter omfattar bland annat HEPA-filter (High-Efficiency Particulate Air), aktivt kolfilter, filterskåp, kuvertfilter och andra filter. Dessa filter är utformade för att avlägsna partiklar, allergener, kemikalier och lukter från inomhusluftflöden, samt upprätthålla en hälsosam och ren inomhusmiljö.

Filtertekniks partnerskap med Safematic ger dig därför tillgång till ett brett sortiment av avancerade och driftsäkra filterpåsar, ventilationsfilter, stödkorgar med mera, producerade med fokus på kvalitet och effektivitet.

Köp Safematic-filter från oss

På Filterteknik har vi Safematic-filter och du kan antingen köpa dem genom att kontakta oss med information om ditt filterbehov eller genom att registrera dig som användare i vår kundportal LFS.

Hitta rätt Safematic-filter för dina behov

På vår kundportal, LFS, kan du:

  • Hitta rätt filter genom att söka efter filternummer, korsreferenser eller maskiner/anläggningar.
  • Skapa anpassade maskinlistor som ger en översikt över filterförbrukningen per maskin.
  • Se vår fullständiga produktkatalog och priser.

För mer information och tillgång till LFS, ring oss på:
054-690900

Har du ytterligare frågor?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom 48 timmar.