LFS

LFS hjälper dig att hitta rätt filter till rätt maskin, och förenklar inköp av filter till en hel maskinpark. Kundportalen har bland annat en sökfunktion och webbshop. Se demofilm här!

LFS – Den enkla vägen till rätt filter
– Förenklar din jobbvardag
– Enkelt att hitta rätt filter
– Full översikt över alla filter till dina maskiner
– Smartare inköp från Sveriges största filterlager

Vad tycker användarna om LFS?

”Att lägga upp alla aggregat i LFS har förenklat vårt arbete enormt, konceptet är klockrent. Vi har kontroll på filterbehovet och det ekonomiska. Ett driftstopp kostar oss flera hundra tusen, men med den här kontrollen över alla aggregat känner vi oss trygga.”

Magnus Olsson, Avdelningschef, One Nordic Hydro

”Vi gör servicen på egen maskinpark och har behov av servicekit och filter till eget lager. Vi har med hjälp av Filterteknik kartlagt filter och lagt in 128 maskiner i Min Maskinpark. Med en uppdaterad maskinpark i LFS får vi en väldigt bra översikt över vilka filter vi förbrukar, och det är enkelt för mig att beställa i LFS webbshop.”

Magnus Langlien, Maskiningeniør, Entreprenørservice AS 

Vi gör service på många olika motorer. I LFS hittar jag filter till allt, oavsett om det är fordon, aggregat eller minimotorer. Då kan jag beställa ett filterkit i LFS webbshop till en maskin jag inte känner till och vet att jag får rätt filter. Det är snabbt och tidsbesparande med ett system och en leverantör, istället för att skaffa original från många leverantörer. Tid är pengar

Helge Steig, Deleansvarleg, Maskinsenteret Sogndal
Person använder LFS

Vilka funktioner får jag tillgång till via LFS?

LFS Sökfunktion – hitta filternummer, kryssreferenser och maskiner

Sök via referensnumret eller dimensioner på filtret du har i din hand och hitta en produkt med motsvarande kvalitet, eller bättre, än originalet. Det finns över 400.000 kryssreferenser som är relevanta för den Nordiska marknaden i systemet.

LFS Maskinpark – kundanpassade maskinlistor med filter för varje maskin

Lägg in alla maskiner eller applikationer som finns i maskinparken och få en tydlig överblick över alla filter, och när de behövs. Du kan anpassa dina maskiner och applikationer. Du får full översikt över filterbehovet och det blir enklare med inköp och lagerbehov för alla i bedriften.

LFS Webbshop – tillgång till Sveriges största filterlager

Lägg ordrar på filter och tillhörande artiklar när det passar dig, från mobil eller desktopmiljö, och följ ordern tills varorna är mottagna. Vi ser till att du får dina varor som avtalat och erbjuder olika logistiklösningar.

LFS Återförsäljare – administrera egna kunder

Det är möjligt att hantera egna kunder i LFS och snabbt kunna ge svar på filterfrågor. Genom att bygga upp kunders maskinparker är det enkelt att hjälpa dem att hitta rätt filter och även beställa direkt till kunden.

Filterteknik Garanti

Du kan känna dig trygg när du köper filter av oss.

Filterteknik erbjuder alltid produkter av samma kvalitet som original, eller bättre. Vi ansvarar alltid för fel i levererade varor enligt NLS 19. Dessutom går vi ett steg längre, och lämnar en garanti – Filterteknik Garanti. Om vårt levererade filter orsakar skada på din egendom ersätter vi kostnader för reparation eller byte av egendomen.


Lekang Group – Först i Norden med eget filtersystem

LFS är utvecklat av Lekang Group, för och tillsammans med våra kunder i olika branscher. Lekang Group består av Lekang Filter i Norge, Filterteknik i Sverige, Danmark och Finland. 1980 var vi först ut i Norden med att utveckla ett filtersystem, för att förenkla våra kunders jobbvardag. Vi är originalet, och genom att samla all kunskap och data på ett ställe är vi kundens filterexpert.

Vi har även återförsäljare över hela Sverige, som har tillgång till LFS och kan hjälpa dig med din filterhantering. Du hittar din återförsäljare här.