Fleetguard filter

Fleetguard Filter

Fleetguard filter och kylvätska av hög kvalitet för dieselmotorer och generatorer av olika motormärken. Filterteknik Sverige är huvudimportör och erbjuder deras produkter, via återförsäljare över hela Sverige.

Med sin avancerade design och höga kvalitet ger därmed Fleetguard filter och kylvästska optimalt motorskydd. Alla deras produkter är tillverkade för att matcha OEM-krav, eller är till och med bättre, för att säkerställa att motorer och andra system uppnår maximal livslängd. Deras filter är kompatibla med Cumminsmotorer samt många andra kända motormärken.

Produkter för dieselmotorer, generatorer och gasmotorer:

Fleetguard Platinum Distributor 2023

Filter som passar till alla motormärken – tryggt och enkelt

Eftersom Fleetguard-filter passar med både Cumminsmotorer och andra stora motorproducenter, och är utvecklat för att möta OEM-specifikationer, är det tryggt och enkelt att använda deras filter till hela maskinparken. Filterteknik Garanti täcker produkterna vid köp av deras filter från Filterteknik Sverige.

Det betyder att du kan göra det tryggt och enkelt, samt samla alla inköp av filter hos Filterteknik Sverige, om maskinparken består av flera olika maskiner eller motorer av olika fabrikat.

Filterteknik Sverige är huvudimportör och har Sveriges största filterlager med Fleetguard-filter och kylvätska till entreprenad, transport, lantbruk, kraftstationer samt industri.

Fleetguard filter och kylvätskor tillverkas av Atmus Filtration Technologies, tidigare kända som Cummins Filtration

Fleetguard-filter och kylvätskor är utvecklade och tillverkade av Atmus Filtration Technologies, tidigare Cummins Filtration. Atmus Filtration Technologies är en affärsenhet i Cummins Inc, som också är känd för utveckling och tillverkning av Cumminsmotorer och generatorer.

Fleetguard kryssreferens – cross references

Sök på filternummer


Det är aldrig långt till Filterteknik! Vi har ett återförsäljarnätverk över hela Sverige.
Du hittar din närmaste återförsäljare här!


KONTAKTA OSS