Filtration Group

Filtration Group Industrial (tidigare MAHLE) är ett affärsområde inom Filtration Group. Filterteknik Sverige är huvudimportör av produkter från Filtration Group till industri, olja & gas.

Vill du ha hjälp att hitta rätt filter för hydraulik, process eller damm & stoft? Kontakta oss eller hitta en Återförsäljare!

Filterhus och filterelement för hydraulik och smörjolja

Vi levererar filterhus och filterelement för hydraulik och smörjolja av hög kvalitet. Både hus och element kan levereras enligt DIN-standard. De välkända MAHLE elementen är nu märkta med FG logotyp. Den senaste generationen med filterelement märkta med FG Pulseshield är mycket energieffektiva och är speciellt utformade för att tåla tryckpulsationer.

Automatfilter och filterhus för process

Filtration Group automatfilter och filterhus för process är utformade för kontinuerlig drift och produktionsprocesser, samt bidrar till ett enklare underhåll. Dessa produkter var tidigare producerade av MAHLE AKO.

FG Fluid Solutions filterelement för damm och dammfilteranläggningar

Filterelement för damm från FG Fluid Solutions säkrar en god luftkvalitet inne i en produktionsanläggning eller förhindrar att föroreningar släpps ut till omgivningen. FG Fluid Solutions tillverkar också kompletta dammfilteranläggningar. MAHLE Industrial Filtration producerade tidigare dessa produkter.

Filtration Group Koncern

De erbjuder ett unikt produktsortiment av avancerade filterlösningar. Filterlösningarna är specifikt utvecklade för att tillgodose behoven i en mängd olika branscher som fordonsindustri, klinisk vetenskap, konsumtionsvaror, medicinsk utrustning, elektronik, belysning, teknik, livsmedel, industri, biovetenskap samt telekom.

Deras vision är att göra världen mer trygg, sund och produktiv. De verkar inom flera olika branscher och du hittar de olika områdena här.