MANN Filter

MANN Filter logo

Allt du behöver veta om MANN Filter

MANN Filter designar och tillverkar filter för bilar samt andra små och stora fordon. De erbjuder ett brett sortiment av filter för alla typer av fordon, inklusive personbilar, lastbilar, bussar samt entreprenadmaskiner. De är dessutom OEM-kvalitetssäkrade, vilket står för ”Original equipment manufacturer”.

De är ett dotterbolag till Mann+Hummel-koncernen, ett stort tyskt företag som tillverkar filterprodukter för många branscher. MANN Filter grundades 1961 och har sedan dess tillverkat kvalitetsfilter. Här kan du läsa mer om vad som gör dem unika och vad du kan använda deras filter till.

De är kända för att producera kvalitetsluftfilter och bildelar av högkvalitet. Om du letar efter pålitliga luftfilter bör de vara högst upp på din lista.

Vad gör MANN Filter unikt?

De tillverkar filter för en mängd olika applikationer. Det som gör dem unika är att de tillverkar både original- och ersättningsfilter. Det innebär att de kan tillgodose sina kunders behov oavsett vilken typ av filter de behöver.

MANN Filter Cross är en viktig del av filtreringsprocessen, vilket det finns många olika typer av så det är viktigt att välja rätt för din applikation. Det hjälper till att avlägsna föroreningar och partiklar från luften eller vätskan.

Deras filter är av riktigt hög kvalitet och tål mycket. De är specialiserade på filter, så det är vad de ägnar varje dag åt att förbättra, optimera och producera för sina kunder.

Om en dieselmotor är sliten är inte heller motoroljan ren. Det är viktigt att ha ren motorolja och därför kan ett bra oljefilter från MANN hjälpa till att hålla den ren. Med ett oljefilter från dem undviker du också små partiklar i oljan som kan skada motorn.

Nedan hittar du svar på några av de vanligaste frågorna.

Vad används MANN Filter till?

De tillverkar många olika filter för olika ändamål. Generellt tillverkar de många oljefilter för både bensin- och dieseldrivna bilar och fordon.

Vilka filter erbjuder MANN Filter?

De har många olika filter. De säljer kabin/hyttfilter, luftfilter, oljefilter, bensin- och dieselfilter, samt andra specialfilter.

Hur kan jag köpa MANN Filter från er?

På Filterteknik har vi en kundportal, LFS, där du kan köpa filter, du kan registrera dig som kund via denna länk. Dessutom är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.
054-690900

Har du ytterligare frågor?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom 48 timmar.