Kabinfilter

Kabinfilter och filterhus för kabinventilation

Maskinförare är en stor och viktig yrkesgrupp. De tillbringar större delen av sin arbetsdag i hytten. Maskinerna används i miljöer där vädret varierar och med olika mängder damm och partiklar i luften. Bra luftkvalitet i hytten är viktigt för förarens hälsa och uppnås med kabinfilter. För lantbruk i Europa gäller standarden DIN EN 15695.

Vi rekommenderar att ni väljer ett kabin-/hyttfilter av hög kvalitet och följer serviceintervallerna. Vi har lång erfarenhet av hyttfilter och kan hjälpa dig med anpassningar. Vi har ett brett sortiment av hyttfilter av kända varumärken, som Fleetguard och MANN FILTER.

Om du är i behov av ett hyttfilter med samma effektivitet som finhet P3 (Effektivitet: 99,95% enligt EN 143) så motsvarar detta HEPA H13 (filterklass för ventilationsfilter som även gäller för hyttfilter).


Välj Filterteknik när du har ett behov av olika filter och letar efter en trygg och enkel vardag. Filterteknik är en pålitlig och långsiktig partner som levererar filter till entreprenad, industri och energi. Vi har Sveriges största och bredaste filterlager, med upp till 12 000 olika artiklar.

Är du en ny kund? Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort. Vi har även återförsäljare över hela Sverige. Våra befintliga kunder kan använda LFS, vår kundportal, och beställa när det passar dem bäst.