Elmia Park • 24-26 september

Den 24-26 september ställer vi ut på Elmia Park, kom till oss och se vilka filterlösningar vi erbjuder för att hålla era grönytor fina! Besök oss i monter B06:50.

Ett urval av vad du kan se hos oss:

Vårt breda filtersortiment – vi erbjuder en bredd av filter som gör att du endast behöver använda en filterleverantör till hela din maskinpark. Vi samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande med sina breda produktprogram och stor teknisk kompetens.

Lekang filtersystem (LFS) – Vårt webbaserade onlineverktyg som håller ordning på alla filter till dina maskiner. Vi demonstrerar hur du kan använda LFS på bästa sätt för just din verksamhet.

Separ LKF – avlägsna vatten och partiklar från diesel med Separ LKF, vilket minimerar risken för höga reparationskostnader och ökar tillgängligheten på era maskiner.

Kylvätska – Kylvätska skyddar din motor från att frysa sönder, men eftersom den har flera skyddande egenskaper för motorn är det viktigt att använda kylvätska året om. Att köra en motor utan kylvätska under sommarhalvåret kan bli kostsamt eftersom risken är stor för skador som till exempel slitna kolvringar, repiga kolvar och rost. Fleetguards kylvätska är den bästa på marknaden.