Vi ses på Underhållsmässan 2024

Filterteknik Sverige ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 12-15 mars 2024. Välkommen att besöka oss i monter D02:10!

Med över 30 års erfarenhet är vi experter på att hjälpa svensk och nordisk industri med hållbarhet, genom att säkerställa att rätt filterlösningar förlänger livslängden på vätskor och komponenter. Vi erbjuder ett komplett filterprogram för industriella oljor, processvatten, tvätt- och skärvätskor, kemikalier och produkter för tillståndsövervakning.

Den viktigaste komponenten i ett hydraulsystem är vätskan. Genom att säkerställa rätt renhetsnivå på vätskan kan du öka driftstiden, hålla nere kostnaderna, spara tid och minska ert CO2-utsläpp. Skapa en problemfri vardag med rätt filterlösningar, där ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Med Filterteknik som partner får du tillgång till ett brett produktutbud, teknisk kompetens och säkra leveranser. Utöver detta erbjuder vi bland annat Filterteknik Garanti och LFS kundportal – som hjälper dig att få full kontroll över ert filterbehov. Filterteknik Sverige är certifierade enligt ISO 14001:2015 och 9001:2015.

Vi förenklar våra kunders vardag genom kunskap, kvalitet och effektiva lösningar.

Vi samarbetar med kvalitetsmedvetna producenter, som till exempel: RMF/Des-Case, Filtration Group, MP Filtri, Global Filter, Safematic, Fleetguard, Argo Hytos, Hengst, Barton Firtop och Amiad.