LFS-filmen visar den enklaste vägen till rätt filter!

Person använder LFS

LFS-filmen ger dig en inblick i framtidens webbapplikation med filternummer, maskiner och webbshop. LFS webbapplikation förenklar din arbetsdag, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Det har aldrig varit enklare att hitta rätt filter till rätt maskin. Oavsett om du jobbar som butiksmedarbetare, maskinchef, servicechef eller inköpare kan du enkelt beställa filter i webbshopen när som helst på dygnet. I LFS är det tryggt och enkelt att navigera runt och det är en kort väg till kundservice och teknisk support.

LFS webbapplikation passar perfekt för dig som använder filter inom entreprenad, transport, lantbruk, industri, energi, uthyrning eller olja och gas.

Vad kunder i olika branscher säger om LFS?

”Att lägga upp alla aggregat i LFS har förenklat vårt arbete enormt, konceptet är klockrent.”

”I LFS hittar jag filter till allt”

”Med en uppdaterad maskinpark i LFS får jag en väldigt god översikt över vilka filter som vi använder”

”LFS är ett verktyg som är till stor nytta och förenklar vardagen”

”Med LFS har det blivit mycket enklare med filter, och vi känner att vi har bättre kontroll”

Lekang Group – Först i Norden med eget filtersystem

LFS är utvecklat av Lekang Group, för och tillsammans med våra kunder i olika branscher. Lekang Group består av Lekang Filter i Norge, Filterteknik i Sverige, Danmark, Tyskland och Finland. 1980 var vi först ut i Norden med att utveckla ett filtersystem, för att förenkla våra kunders jobbvardag. Vi är originalet, och genom att samla all kunskap och data på ett ställe är vi kundens filterexpert.