Välkommen Andreas!

Välkommen Andreas Nilsson

Undrar du ibland vad ni egentligen har för filter på alla maskiner och anläggningar? Händer det att du får fel filter till servicen du planerat, eller att era filter inte levereras i tid?

Vi vet att det är en utmaning. Men om du har full koll och en tydlig översikt är det lättare att planera inköp, få rätt filter och hålla produktionen igång. Vår nya kollega Andreas uppgift är just detta – att hjälpa våra kunder identifiera filterbehovet för att skapa en trygg vardag.

Andreas har varit hos oss sedan maj, vill du lära känna honom bättre? Läs här.

Vad är din bakgrund?
Jag har jobbat inom stålindustrin, som bland annat processutvecklare, mekaniker och områdesansvarig mekaniker. Innan dess har jag pluggat på LKAB-gymnasiet och Bergsskolan i Filipstad, med inriktning metall och verkstadsindustri.

Beskriv dig själv!
Jag gillar problemlösning och möten med nya människor! Jag är väldigt nyfiken och har svårt att sitta still. Jag vill gärna göra något hela tiden, så jag tar tag i saker och problem och löser dem.

Hur kan du hjälpa kunderna?
Behöver de se över sin maskinpark och sina industrianläggningar? Minska antalet leverantörer? I så fall är jag rätt person för det. Jag åker ut och kartlägger deras filterbehov och hjälper dem att komma igång med LFS (Filtertekniks webbapplikation). Kunden får då en uppdaterad och tydlig översikt över deras filterbehov. Tillsammans kan vi också identifiera förbättringsförslag, för att få en hållbar drift.

Vad ser du mest fram emot med ditt jobb på Filterteknik?
Att resa och träffa våra kunder. Jag tycker om att träffa nya människor, se hur de jobbar och hur deras vardag ser ut. Jag ser också fram emot att kunna utveckla LFS och visa hur bra det fungerar för våra kunder. 

Vad gör du helst en ledig dag?
Även privat gillar jag att resa. Jag åker gärna på äventyr med familjen i naturen, där vi kan fiska, grilla och äta gott!

Varmt välkommen till Filterteknik Andreas! 😃 Och, vill du ha hjälp med att identifiera ert filterbehov? Tveka inte att kontakta oss!