Välkommen Daniel!

Daniel Ed Filterteknik

Daniel är vårt nya tillskott på Karlstad-kontoret. Daniel kommer jobba som teknisk support på kundservice och stötta både kunder och kollegor med tekniska frågor.

Lär känna Daniel närmre !

• Vad är din bakgrund?

Jag kommer senast från bilbranschen, där jag jobbade på reservdelsavdelningen. Det var såklart mycket fokus på reservdelar, både mot personbil och lastbilssidan. Jag hade mycket kundkontakt, men jobbade även mot interna kunder, återförsäljare och med webshopen.

• Beskriv dig själv!

Lyhörd är ett ord som kan beskriva mig. Jag lyssnar på kunden och vad den behöver hjälp med. Jag gör alltid ett noggrant jobb – min största prio är att kunden ska vara nöjd! Annars är jag en lugn person, men jag gillar när det händer roliga saker.

• Vad ser du mest fram emot med ditt jobb på Filterteknik?

Jag ser fram emot att lära mig hur branschen fungerar och hur kunderna jobbar. Vad de har för problem eller frågor, och sen se till att de har rätt filter när de behöver det, så deras maskiner kan vara igång.

Vad gör du helst en ledig dag?

Eftersom jag spelar innebandy i Karlstad IBF’s herrlag spenderar jag en del tid på bandyplan. Men jag gillar också att ta det lugnt när jag kan och umgås med sambon och vännerna. På sommaren tar jag gärna en golfrunda eller löptur. Som många andra spelar jag även en och annan padel-match när jag har möjlighet.

Varmt välkommen till Filterteknik Daniel!