Välkommen Diana!

Välkommen Diana! Sedan 1 mars har Diana varit hos oss på Filterteknik. Hennes ansvar är att koordinera all vår produktdata, så våra kunder ska få en trygg och enkel översikt över vårt breda produktsortiment i LFS.

Så, vem är Diana?

Vad är din bakgrund?

Jag har bland annat jobbat 9 år inom livsmedelinsdustrin, och har arbetat över 10 år med IT-drift och support, ekonomi och grafisk formgivning. Jag har även hållit i utbildningar för programvaror, support och mobil säkerhet. Under mitt yrkesliv har jag provat på rollen som småföretagare och jobbat åt arbetsgivare med runt 30.000 anställda, så jag har testat hela spannet. Det har gett mig en bred erfarenhet och en outtröttlig nyfikenhet när det gäller att förbättra och förfina. Filtertekniks tänk ”Tryggt och enkelt” passar mig som handen i handsken!

Beskriv dig själv!

Jag är tekniskt intresserad och allmänt nyfiken på att lära mig saker. Jag trivs med att jobba framåt, förbättra och förenkla både användarupplevelsen och tekniskt. Nyfikenheten gör att jag sätter mig in i saker och läser på ordentligt, så att jag kan ge förslag på lösningar som är effektiva och väl anpassade för mottagaren.

Vad ser du fram emot med ditt jobb på Filterteknik?

Jag ser fram emot att kunna förbättra upplevelsen för användare i LFS genom att visa mer information, bilder och annat som är väsentligt för kunden. Min tanke är att de som själva letar i LFS snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt bland alla artiklar.

Vissa frågor kommer såklart inte att gå att reda ut utan hjälp. Men då vet jag att det finns många års erfarenhet inom företaget som man kan hitta genom att ta kontakt med kundservice. Den tryggheten finns alltid att tillgå!

Diana är en del av vårt LFS-team, som jobbar för hela Lekang Group (Lekang Filter, Filterteknik Danmark, Filterteknik Suomi, Filterteknik Deutschland). LSF-teamet jobbar dagligen med att utveckla både informationen och användarvänligheten i LFS.