Välkommen Owe!

Välkommen Owe

Vi stärker Filtertekniks närvaro i mellersta Norrland med Owe Stenman. Owe började hos oss i augusti och är redo att besöka maskinägare och industrier, som vill veta mer om vilka filterlösningar som kan optimera produktionen. Vill du veta mer om Owe? Läs mer nedan.

Vad är din bakgrund?
Jag har bland annat arbetat med service och underhåll, inom papper & massa, trä- och stålindustrin. Sen är jag även utbildad elektriker och industrielektriker och har jobbat med bilelektronik i 10 år.

Beskriv dig själv!
Hela livet har jag jobbat som problemlösare, så det beskriver mig väldigt bra. Jag är i grunden en nyfiken person, då kommer problemlösningen av sig själv.

Hur kan du hjälpa kunderna?
Genom närhet till kunderna, engagemang och nyfikenhet kommer jag hjälpa kunderna att komma framåt i deras vardag och i projekt. Jag kan en del om maskinanläggningar genom tidigare erfarenheter och är nu nyfiken på hur jag kan hjälpa kunderna mellersta Norrland.

Vad ser du mest fram emot med ditt jobb på Filterteknik?
Jag ser fram emot att jobba med filter – jag tycker det är en spännande produkt!

Vad gör du helst en ledig dag?
När jag är ledig dansar jag gärna. Jag gillar social dans, till exempel fox och tango, som jag upptäckte 2019. När jag inte dansar ägnar jag tiden åt amerikanska bilar eller att paddla kajak i havet, eller vid sommarstugan i Åmål.

Varmt välkommen till Filterteknik Owe!

Vill du veta mer om våra filterlösningar? Kontakta oss!