Filterhus/filterelement hydraulik

Filterhus - FG

Filterelement och filterhus för hydraulik- och smörjoljor

Filterteknik Sverige levererar ett brett produktsortiment av filterelement, spin-on filter och filterhus för mineral-, syntet- och miljöanpassade hydraulvätskor. Dessa hydraulikfilter skall vara anpassade så att de fångar upp den smuts som tränger in i eller genereras i hydrauliksystemet, samt vara anpassade för det flöde och den viskositet som systemet har. Valet av filterhus och element måste anpassas efter kapacitet, tryck, media (viskositet), temperatur, renhetsklass m.m.

VI representerar vi största filterproducenterna på marknaden och levererar original hydraulikfilter från kända varumärken som Filtration Group (tidigare MAHLE), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF Des-Case och Lekang.

Vi levererar även ersättningselement med kvalitet som motsvarar original.

Filterhus för hydraulik – Tryckfilter

Sortimentet av tryckfilter sträcker sig från ett standard filterhus för lågt tryck till robusta filterhus för extremt höga tryck som 750-1200 bar. I Filtrations Groups PI-serie levererar vi både standard filterhus och DIN-märkta filterhus. De flesta filterhus kan levereras i simplex och duplex-versioner. Om du har ett behov av att byta filterelement under drift rekommenderar vi duplex-versionen.