Euro Expo Luleå • 29-30 november

Euro Expo - Inbjudan

I november ställer vi ut på Euro Expo i Luleå. Mässan pågår den 29-30 november kl. 8.00-16.00, i Luleå Energi Arena, Bastugatan 6-8.

I vår monter får du se en demonstration av djupfiltrering för oljerenhet samt ett urval av vårt breda produktutbud. Oavsett om du behöver filter för bränsle, hydraulik, tryckluft, process eller ventilation kan vi hjälpa dig.

Har du frågor om filter? På Filterteknik har vi jobbat med enbart filter i över 30 år. Kom till oss och berätta om dina funderingar så kommer vi med förslag på filtrering samt hållbara lösningar. Vi har teknisk expertis om vilka krav som finns för hydraulik- och bränslesystem, samt vilka filterlösningar som hjälper till att uppfylla de kraven.

Vill du besöka vår monter på Euro Expo? Fyll i denna biljett för gratis inträde!

Hållbar produktion med rätt filterlösningar

I en värld där hållbarhet är nyckeln till framgång, är det viktigt att överväga hur din verksamhet kan bli mer miljövänlig och ekonomiskt effektiv. Hydrauliksystem är hjärtat i många industrier, att säkerställa deras smidiga drift blir därför avgörande.

När det handlar om hydrauliksystem är smörjmedlet den mest kritiska komponenten. En förorenad smörjvätska kan orsaka betydande skador på ditt system och dess komponenter. Med rätt filterlösningar kan du förlänga livslängden på ditt hydrauliksystem samt minska din påverkan på miljön.

Fördelarna med våra filterlösningar är bland annat:

  • Minska driftstopp: Genom att förhindra föroreningar i smörjmedlet undviker du onödiga avbrott i din produktion.
  • Minska behovet av komponentbyten: Våra filter håller din utrustning i optimalt skick, vilket minskar kostnaderna för onödiga komponentbyten.
  • Öka tillgängligheten: Med våra filterlösningar kan din utrustning arbeta mer effektivt och längre, vilket ökar produktiviteten.
  • Förläng smörjmedlets livslängd: Genom att hålla smörjmedlet rent kan du använda det under en längre period, spara pengar och minska din miljöpåverkan.

Enbart produktion och bortskaffande av smörjmedel ger upphov till CO2-utsläpp på cirka 1,5 kg CO2 per liter olja*. Med våra filterlösningar kan du förlänga smörjmedlets livslängd och minska ditt företags koldioxidavtryck.

*Machinery Lubrication

Ett urval av vad du kan ta del av i vår monter på Euro Expo:

Brett produktutbud

I samarbete med marknadsledande leverantörer med samma passion för kvalitet och teknisk kompetens, erbjuder vi ett brett produktutbud för ditt filterbehov. Gör det enkelt och samla alla dina inköp hos en filterleverantör, till alla dina maskiner och anläggningar.

LFS kundportal

Vår kundportal LFS är den mest unika på marknaden för hantering av filter. I LFS kan du få full kontroll över ditt filterbehov genom att skapa maskinlistor, samt att dina inköp förenklas. Under Euro Expo kommer vi demonstrera hur du använder LFS; hur du kan söka upp filter och bygga maskinparker för att få en god överblick samt förenkla hanteringen av ditt filterbehov.

Filterkärra

En filterkärra rengör oljan från partiklar och vatten i de fall där vanlig filtrering inte räcker till. Detta gör att oljan håller längre, vilket förebygger onödigt slitage på dina applikationer. En filterkärra går att använda både vid tillfälliga komplikationer samt i förebyggande syfte. En filterkärra är även portabel och blir därför enkel att använda till olika aggregat.