Filterteknik Sveriges nya partner inom ventilation – General Filter

Filterteknik Sverige startar 2019 med att satsa på ventilation genom att inleda ett samarbete med General Filter. General Filter grundades 1965 och har sedan dess tillverkat filter och system av hög kvalitet, som ger ren luft till bland annat sjukhus, civila och industriella anläggningar.

General Filter´s produkter är certifierade enligt Eurovent, vilket betyder att produktkvaliteten garanteras mot vad som är angivet i all dokumentation. Eurovent Certita Certification är det ledande företaget på den europeiska marknaden för certifiering av ventilations- och kylprodukter. De utför testerna utan att känna till producenternas namn och säkerställer att angivna uppgifter stämmer överens med faktiskt prestanda och kapacitet. När prestandan på produkten har garanterats finns detta publicerat på deras webbplats och kan läsas av vem som helst.

Lekang Group arbetar enbart tillsammans med erkända och kvalitetsmedvetna filterproducenter, samarbetet med General Filter är ett led i detta. Filterteknik Sverige och Filterteknik Danmark har valt dem som leverantör och partner när det gäller produkter och lösningar inom ventilationsfiltrering.

Brett lager

Filterteknik vill göra det tryggt och enkelt för sina kunder och att erbjuda ett brett sortiment av ventilationsfilter är en självklar service.

– Vi har ett brett lager och det passar verksamheter och industrier som byter sina filter själva. Vårt stora lager gör det enkelt för kunderna att handla alla sina ventilationsfilter av en leverantör, säger
Per-Arne Forsman, VD Lekang Group.