Välj Filterteknik när du vill ha det tryggt och enkelt

Kundservice: 054-690900
E-post: [email protected]

Tycker du att det känns krångligt med filter ibland? Vi vet att det kan vara svårt att hålla koll på filterbehovet till maskinparken, alla olika stationära applikationer och vilken av alla leverantörer man ska vända sig till. Filter ska vara tryggt och enkelt. 

Skulle du vilja göra vardagen enklare och använda en leverantör till alla filter? Då är vi rätt partner. Filterteknik Sverige kan vara er huvudleverantör av filter. Det betyder att ni kan göra inköp av filter till flera olika motorfabrikat och industriella applikationer från oss. Ni sparar både tid och pengar – speciellt om ni har en stor maskinpark eller flera olika anläggningar.

Som partner till oss kan ni känna er trygga att ni får rätt filter i rätt tid, även under oroliga tider.

Varför ska jag välja Filterteknik?

Nedan har vi listat några punkter baserat på vad våra kunder säger att de värderar hos oss idag. Vi hoppas det kan vara till nytta i en beslutsprocess för att samla era filterinköp hos en huvudleverantör.

VILL DU BÖRJA SAMARBETA MED OSS?
Fyll i Nykunds-ansökan, eller kontakta oss här.

Tryggt och enkelt att vara kund

Du kan lita på att vi levererar rätt filter till din maskin eller applikation. När ni har ett behov eller ett problem står kundservice, tekniker och säljteam redo för att hjälpa er att hitta rätt filterlösning. Det ska vara tryggt och enkelt att ha oss som partner. Vi har jobbat med enbart filter ända sedan starten 1986 – vi kan filter.

Två personer mäter ett filter

Handlar ni redan hos någon av våra många återförsäljare?

Våra återförsäljare har tillgång till vår kompetens och lager, precis på samma sätt som om ni skulle handla direkt av oss. Fördelen är att ni kan göra alla inköp hos återförsäljaren, om ni är i behov av slangar eller andra artiklar. Sök på ort för att hitta din lokala återförsäljare.

Rätt filter i rätt tid

Det är många som blir överraskade över hur många olika filter vi kan leverera. Som kund hos oss får ni tillgång att handla från vårt lager, med över 5000 unika filter. Oavsett om ni behöver filter till entreprenad, transport, industri eller energi kan ni vända er till oss.

Se vilka produkter vi erbjuder här.

När vi har hittat rätt filter är det också viktigt att ni får det i rätt tid. Ett av våra viktigaste mål är att ni som kund ska få era produkter när ni behöver dem, oavsett om det är oroliga tider. Vi har i snitt över 90% i servicegrad – alltså att vi levererar filtret när du som kund önskar ha det. Vi följer upp detta och ni kan få dokumentation över servicegraden på era leveranser.

Stort lager ger rätt filter i rätt tid

Kvalitetsfilter till maskiner med stort värde

Ni har lagt mycket pengar på era maskiner. Varför skulle ni tumma på filterkvaliteten? Vi vet att ni behöver det bästa. Hos oss får ni filter med originalkvalitet. Vi importerar filter som tillverkas av samma filterleverantörer som producerar för de stora motor- och maskintillverkarna.

Om du jobbar med service och underhåll, kan det vara så att du känner till varumärken som Fleetguard, Filtration Group (tidigare MAHLE), Lekang, Separ, MANN Filter, Argo-Hytos, MP Filtri, Rexroth, Hengst eller Parker.

Garanti på dina inköp av filter

Vi kan försäkra dig om att våra filter håller högsta kvalitet. Alla filter ni köper från oss täcks av Filterteknik Garanti. Om en produkt från oss orsakar en skada på era maskiner, är vi ansvariga för att reparera eller ersätta egendomen, samt ersätta det filter som orsakat skadan.

Spara tid och pengar med kontroll

Bara det att ni kan minska antalet leverantörer är för många en stor besparing. Det frigör tid, som kan användas mer effektivt. Ofta blir det även mer ekonomiskt att samla dina inköp hos en leverantör.

Men har ni full koll på vilka filter ni faktiskt använder och behöver? Av erfarenhet vet vi att många inte har 100% kontroll på filterbehovet. Om ni är kund hos oss hjälper vi till att kartlägga ert filterbehov. På det sättet kan vi identifiera vilka filter ni faktiskt behöver, se vart vi kan effektivisera filtreringen och säkerställa att ni får rätt filter.

Tryggt och enkelt med kartläggning av filter

Är du intresserad att veta mer om hur vi kan hjälpa till med kartläggning? Läs mer här!

Enklare arbetsdag

Om du tycker det är lite komplicerat med filter, är du inte ensam. Vi har utvecklat en kundportal för, och tillsammans med, våra kunder. LFS kundportal ger er tillgång till en sökfunktion för filternummer och maskiner. Ni kan även bygga er egen maskinpark, så ni får en översikt över verksamhetens filterbehov. Det blir då tryggt och enkelt för alla som jobbar med service och underhåll och för inköp med lagerhållning och beställningar. LFS har också en webbshop, så att ni kan beställa filter när det passar er bäst.

LFS gör det tryggt och enkelt

Hållbarhet

Förutom att filter är en produkt som ökar driftstiden på maskiner, renar vätskor och gör att ni undviker onödiga driftsstopp jobbar Filterteknik Sverige med hållbarhet på flera olika sätt.

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och 14001:2015 (miljö). Utöver detta följer vi vårt moderbolag Indutrade’s Code of Conduct, och rapporterar vår förbrukning som påverkar miljön. Du kan läsa mer om hur vi jobbar med hållbarhet här.

Vill du ha det tryggt och enkelt? Tveka inte att kontakta oss. Vi vill gärna veta mer om dig och din verksamhet.


Lägg till fil för nedladdning