Uthyrning

Filter för dig som jobbar med uthyrning

Genom vårt breda produktutbud kan vi förse hela maskinparken med filter, oavsett om det är till liftar, luftrenare, dammsugare, kompressorer eller anläggningsmaskiner. Vi jobbar idag med ett antal uthyrningsdepåer som ser värdet av att få alla filter från en leverantör, med snabba leveranser. Vi levererar redan nästa dag om ni lägger beställningen innan klockan 14.00*.

*Gäller ej beställningsvaror

Full kontroll på alla maskiner för uthyrning

Genom vår kundportal LFS kan ni enkelt bygga er maskinpark samt skapa maskinlistor som ger full kontroll på vilka filter som behövs till varje maskin. Detta medför att du lätt får en överblick genom att ta ut en filterlista. Det är enkelt att beställa direkt i LFS och du får rätt filter till rätt maskin.

Vill du ha hjälp med kartläggning? Vi kommer gärna ut och hjälper er med kartläggning av era maskiner. Det spelar ingen roll om maskinerna flyttas mellan olika depåer, du har alltid full kontroll.

Filterteknik Garanti

Du kan känna dig trygg när du köper filter av oss. Alla våra produkter täcks av Filterteknik Garanti.

Vi erbjuder alltid produkter av samma kvalitet som original, eller bättre och ansvarar alltid för fel i levererade varor enligt NLS 19. Dessutom går vi ett steg längre, och lämnar en garanti – Filterteknik Garanti. Om vårt levererade filter orsakar skada på din egendom ersätter vi kostnader för reparation eller byte av egendomen.


Kontakta oss genom att ringa 054-690900 eller fyll i formuläret nedan:

Huvudprodukter

  • Filterkit till dieseldrivna fordon
  • Diesel förfilter med vattenseparator
  • Hydraulikfilter
  • Hyttfilter
  • Kylvätska

Leverantörer


Du har valt uthyrning. Här kan du se flera brancher som vi levererar filter till:

Entreprenad // Lantbruk // Skogsbruk // Transport // Industri // Energi // Livsmedel // Olja och gas